In Light på Smögen 2017

Huvud_smögen

Fredagen 29 september hälsar vi dig välkommen till Smögenbryggan i bästa hösttider.
Vi kommer att belysa fastigheter samt visa solenergi, laddstolpar för elbilar,  inbrottslarm, kameraövervakning mm.
Står du inför att bygga nytt eller renovera din fastighet kan vi visa intressanta produkter samt diskutera lösningar på plats.

Belysning
Är du intresserad av att försköna din närmiljö med ljussättning? Vill du använda belysning för att göra din fastighet mer attraktiv? Belysning är ett av våra stora intressen vi gärna delar med oss av till dig. Ta gärna med en ritning eller kanske foto på din trädgård så kan vi gemensamt hitta idéer.

Elinstallationer
Planerar du för nytt boende eller kanske renovera ditt nuvarande? Vi har lång erfarenhet av denna typ av elinstallationer och delar gärna med oss av våra kunskaper till dig. Vi har leverantörer på plats som kan berätta och visa alternativ som kan behovsanpassats för just er.

Laddstolpe hemma? På parkeringen?
Hur väljer man och vad gäller? Hur skall man planera för infrastrukturen för laddstolpar på parkeringen? Vilken laddstolpe skall du välja till din privata fastighet? Hur tänker man när man bygger infrastrukturen kring laddstolpar. Pelle Gemfors, Garo och Jonas Richardsson, Br Axelssons El berättar mer.

Solceller
Kan ert tak passa för solceller? Information om vad som gäller vid installation, vilken effekt som kan uppnås och vilka möjligheter det finns till stöd samt delbetalningsmöjligheter. Ta med en enkel måttsatt skiss så tar vi fram en offert. Rickard Liljeros, Storel och Jonas Richardsson, Br Axelssons El.

Smarta Hus
En tryckknapp vid entrén som släcker all belysning i huset och slår ifrån strömmen till spis/ugn, uttagen för kaffebryggaren och strykjärnet så du slipper springa runt och kolla. En tryckknapp vid sängen där du släcker lamporna i flera rum när du gått till sängs. Att du har en välkommen-hem knapp vid entrédörren där du kan tända upp utvald belysning så att det blir upplyst och trevligt redan i entrén. Att värmen automatiskt sänks i de rum som du inte använder, och i sovrummen kan temperaturen automatiskt sänkas någon grad under natten. Allt för att spara energi utan att förlora i bekvämlighet. Om det skulle bli inbrott så kan larmet tända upp all belysning och t.ex. blinka med ytterbelysningen för att väcka uppmärksamhet. Enkelt att få möjlighet till att styra husets belysning, värme, markiser m.m. via datorn på jobbet eller via din smartphone när du t.ex. är på besök hos grannen. Kom ned till oss så berättar vi mer.

Larm, kameraövervakning och passersystem
Funderar du på larm? Vi installerar både inbrott och brandlarm. Ofta installeras dessa i kombination med kamera som du kan nå via din smartphone var du än befinner dig. Vi berättar mer på plats.

Kungshamns El är ett starkt växande företag inom elinstallationsbranschen i Sotenäs.
Vår målsättning är att vara i framkant med tekniska lösningar samt ljusdesign.
Vi sätter dig som kund främst och jobbar alltid för att gemensamt ta fram en bra och prisvärd  lösning.

Medverkande:

Medverkande2

Arrangör:

kungshamnel